KEMENCÉK ÉS SÜTŐ - FŐZŐ KOMPLEXUMOK

A korábbi időkhöz képest lényegesen megváltoztak a kemencék, nemcsak külső megjelenésben, de tartalmi felépítésben is. Agyagot már nagyon ritkán használunk, hiszen ma már korszerűbb építési anyagok állnak rendelkezésünkre. Igaz, jelenleg is a kemence tűzterének aljába színes törtüveget építünk be, mert az nagyon jól tárolja a hőt. A sütőfelületet már nem sózott agyagból készítjük, hanem vagy egészséges piros téglából, vagy samottból. A repedésmentes piros tégla „nyugodtan”, egyenletesen adja le a hőt, ezért elsősorban kenyérsütésre, tészták sütésére alkalmas. A samott fenekű tűztér „gorombán” adja le a hőt, ezért a néhány pereces pizzára, meg a hússütésre a legalkalmasabb.

Építünk többfunkciós komplexumokat is. Ilyenkor fantáziánk szabadon szárnyalhat. A kemencén kívül megtalálható az öt funkciós tekerős grill, sparhelt, mosogató, munkaasztal, különböző tároló helyek, legtöbbször kéménnyel egybeépítve.

A kemencéket különböző tartozékkal is ellátjuk. Ilyen a sütőlapát, parázsrács, parázs-leválasztó U-gerenda, kaparó, hőmérsékletmérő óra.
Termékeink / Kemencék
Kemencék
Búbos kemence padkával (301)
Kemencék
Sütő és fűtő kemence (302)
Kemencék
Különleges formájú nagy sűtőterű (303)
Kemencék
Udvari kemence (305)
Kemencék
Dongaboltozatú kemence (306)
Kemencék
Kültéri kemence (307)
Kemencék
Kültéri kemence (308)
Kemencék
Kültéri kemence (309)
Kemencék
Csempekandalló kemencével (310)
Kemencék
Kemence és sparhelt (311)
Kemencék
Csempekandalló tekerős grillel (312)
Kemencék
Kemence komplexum (313)
Kemencék
Kemence komplexum (314)
Kemencék
Kemence komplexum (315)
Kemencék
Kemence komplexum (316)
Kemencék
Kemence komplexum (317)
Kemencék
Kemence komplexum (319)
Kemencék
Az üzemelő kemence (320)